Ağu 05
Arkadaşlar facebook şifrenizi çalmak isteyen birileri arkadşınızın msninden bir mesaj yolluyor.. Aslında yollayan arkadaşınız değil. Arkadaışınızn msn şifresi başka bir program tarafından çalınmış ve otomatik olarak bu tarz mesajlar yolluyor.
Karşınıza aynı facebook sayfası girişi gibi bir sayfa çıkıyor ve şifrenizi istiyor. kesinlikle vermeyiniz ve bu konuda dikkatli olunuz. zaten site facebook orjinal siteside değil. Dikkat ederseniz site adresi www.facebookke.com
Eğer en güvenli tarayıcı olan firefox kullanıyorsanız. Zaten bu sayfa kötü amaçlı diye kırmızı bir uyarı veriyor. ama internet explorer kullanıyorsanız bu uyarı olmadan siteye giriyor. FACEBOOK şifrenizi çaldırmamak için dikkatli olunuz ve böyle sahte linklere tıklamayınız.
İşte msnden gelen ileti şöyle
*Facebooka resmini koymuşlar gördün mü bunu ?
http://www.facebookke.com?/photo.php?pid=453339&id=133911126624396&ref=album DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: , *Facebooka resmini koymuşlar gördün mü bunu ?, *Facebooka resmini koymuşlar gördün mü bunu ? http://www.facebookke.com?/photo.php?pid=453339&id=133911126624396&ref=album, face mesaj virüsü, face şifresi çalma sitesi, face şifresi nasıl çalınır, facebook, facebook msn linki, facebook msn virüsü, facebook şifremi çaldılar, facebook şifresi, facebook şifresi çalan site, facebook şifresi çalma, facebook şifresi çalma programı, facebook şifresi çalma sitesi, facebook şifresi çalmak istiyorum, facebook şifresi nasıl çalınır, facebook şifresini nasıl çalarım, facebook virüsü, facebook.com, facebooke.com, facebookke, facebookke.com, facebookke.com şifremi çaldı, faceebookke.com, faceebookke.com msn virüsü, http://faceebookke.com, http://www.facebookke.com?/photo.php?pid=453339&id=133911126624396&ref=album, http://www.facebookte.com?/photo.php?pid=453339&id=133911126624396&ref=album, http://www.facebookun.com?/photo.php?pid=453339&id=133911126624396&ref=album, http://www.faceebookke.com, www.faceboke.com, www.facebookk.com, www.faceebookke.com
Mar 25
arkadaşlar bu siteye inanmayı: http://4.engelledimibeni.info/ sizin msn şifrenizi çalmak için kurulmuş bi sitedir.
Sizede msnden böyle bir yazı geliyorsa bilinki arkadaşınızn şifresini çalan başka bir siteden dolayı oluyor.
Otomatik programlarla şifresini çalanların tüm arkadaşlarına bu yazılar gidiyor.
MSNDEN GELEN YAZI ŞÖYLE: DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: , *msnde engelleyen silenleri haber veren ve gosteren bir site buldum http://4.engelledimibeni.info/, engelledimibeni.com, engelledimibeni.info, engelledimibeni.net, engelledimibeni.org, http://4.engelledimibeni.info/, http://4.engelledimibeni.info/ virüsü, msn virüsü
Oca 31
Google bütün siteleri mimledi!…
31/01/09 16:40 saatlerinden itibaren Google dünya üzerindeki bütün siteleri zararlı içerik görerek engelledi ve buna google.com’da dahil..
Çıkan uyarı: Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir.
Google yazılımındaki hatadan kaynaklanan bu durumun düzeltilmesi için yazılım mühendisleri çalışmalarına başladı. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: , Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir, google, Siteme Virüs Bulaştı
Oca 14
ACİL UYARI:
ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye’ de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ”REA ” adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
AYRICA; DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: , NWiN 27, NWiN 27 antivirüsü, NWiN 27 temizleme programı, NWiN 27 virüsünden korunma, NWiN 27 virüsüne silme, virus, Virüsü
Kas 28
Enteresan bir yazı daha:
Msnden gelen linklere tıklamadan önce mutlaka arkadaşınıza sorun bunu senmi gönderdin diye. Aksi halde virüs yükleyebilir veya kontör dolandırıcılıgı tuzaklarına kapılabilirsiniz. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: , http://www.ikemtuxm.mobi, ikemtuxm.mobi, www.ikemtuxm.mobi