www.facebookke.com Facebook MSN Virüsü

No Comments »

Arkadaşlar şifrenizi çalmak isteyen birileri arkadşınızın msninden bir mesaj yolluyor..  Aslında yollayan arkadaşınız değil. Arkadaışınızn msn şifresi başka bir program tarafından çalınmış ve otomatik olarak bu tarz mesajlar yolluyor.
Karşınıza aynı facebook sayfası girişi gibi bir sayfa çıkıyor ve şifrenizi istiyor. kesinlikle vermeyiniz ve bu konuda dikkatli olunuz. zaten site facebook orjinal siteside değil. Dikkat ederseniz site adresi www.

Eğer en güvenli tarayıcı olan firefox kullanıyorsanız. Zaten bu sayfa kötü amaçlı diye kırmızı bir uyarı veriyor. ama internet explorer kullanıyorsanız bu uyarı olmadan siteye giriyor. FACEBOOK şifrenizi çaldırmamak için dikkatli olunuz ve böyle sahte linklere tıklamayınız.

İşte msnden gelen ileti şöyle

http://www..com?/photo.php?pid=453339&id=133911126624396&ref=album DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.herkeskontoryuklesin.info

22 Comments »

Bir msn dolandırıcılıgı daha..
Arkadaşnızdan geldiğini sandıgınız bu linkler ve yazılar aslında arkadaşınızdan gelmiyor. Arkadaşınızın msn şifresini çalan programlar ile otomatik gönderiliyor.
www..info gibi sitelere üye oldugunuzda haftalık olarak cebinizden DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

FACEBOOK VİRÜSÜ http://bit.ly/dlmshV

No Comments »

Facebookta arkadaşınızdan gelen mesajda bu metin yazıyorsa linke sakın tıklamayın. Video açılır gibi yapıyor ancak karşınıza çıkan şey aslında virüs oluyor. Site bilgisayarınıza otomatik bu virüsü yüklemeye çalışıyor. virüsü mesajı şu şekilde: DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.esraceyda.net Dolandrıyor

5 Comments »

MSNinize böyle bir yazı gelirse sakın girdiğiniz sitede cep numarınızı vermeyiniz.
* Karde?leri tan?yorsun de?ilmi? www.
Bu yazı aslında arkadaşınızdan gelmedi. Otomatik programlar tarafından gönderiliyor..
Bu sitede açıklamayı okursanız eger haftada 7.5 tl dolandırıldıgınızı öğrenirsiniz.
in çok özel görüntülerini izlemek istiyorum ve bir çok ünlünün özel videolarını sınırsız indirmek için haftada sadece 7,5 TL ye almak istiyorum. Paket koşullarını okudum ve kabul ediyorum."
Şeklindeki şartıda kabul etmiş olursunuz cep numaranızı oraya girdiğinizde cebinize mesaj geliyor... Eğer o mesajı sitedeki uygun yere yazarsanız her hafta hattınızdan otomatik olarak 7.5 tl düşmeye başlıyor.
SAKIN BÖYLE KONTÖR TUZAKLARINA İNANMAYIN. CEP TL leriniz siz farkına bile varmadan düşmeye başlar...
Dikkatli olun eskiden kontör dolandıcılıgı yapan böyle siteler şimdide cep telefonunuzdaki cep tl lerinizi çalıyor...

Anlaşılan televizyonda aptal kardeşler olarak tanınan esra ve ceyda kardeşler şimdide bu dolandırıcı servisler için soyunmuş ve muhtemelen erotik pozlar vermiş...

msnden gelen yazı şu şekilde
*Esra ve Ceyda Karde?leri tan?yorsun de?ilmi?

*Esra ve Ceyda Kardeşleri tanıyorsun değilmi? www..net

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.kontormucuks.info

No Comments »

Bir kontör tuzagı daha. lütfen böyle şeylere inanmayın ve film indirmek için veya bedava kontör yüklemek için hiç bir siteye cep telefonunuzu vermeyin. Eğer cep nonuzu girerseniz ve cebinize gelen şifreyide siteye verirseniz her hafta kontörleriniz ( artık TL ) otomatik olarak düşücek ortalama 10 tl değerinde cep telefonunuzdan düşecektir.  DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

http://4.engelledimibeni.info

5 Comments »

arkadaşlar bu siteye inanmayı: http://4./ sizin msn şifrenizi çalmak için kurulmuş bi sitedir.

Sizede msnden böyle bir yazı geliyorsa bilinki arkadaşınızn şifresini çalan başka bir siteden dolayı oluyor.

Otomatik programlarla şifresini çalanların tüm arkadaşlarına bu yazılar gidiyor.

MSNDEN GELEN YAZI ŞÖYLE: DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , ,

www.msnphone.info MSN ŞİFRESİ ÇALIYOR

8 Comments »

Bu site MSNdeki arkadaşların telefon numaralarını görme YALANIYLA ŞİFRENİZİ ÇALIYOR.

Sizede MSNden bu sitenin linki geldiyse sakın inanmayın. Bunu gönderen arkadaşınız değil MSN VİRÜSÜ diye adlandırdığımız dolandırıcılar.

Msn listenizdeki arkadaşlarınız mail adreslerini çalmak ve onlara sizden gidiyormuş gibi DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , ,

http://facebook.askyap.net FACEBOOK MSN VİRÜSÜ

No Comments »

Yeni sahte sitesine yönlendiriyor.

Msnden gelen yazı şu şekilde :   Facebook  Ask Sitesine Gördünmü yeni yapilmis süper >>  http://facebook.

Ünlü msn virüsümüz gene arkadaşınızdan gelen bir yazı gibi yazı gönderiyor ve facebook isimli DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , ,

www.filminndir.info

No Comments »

MSNinden gelen bu yazıya sakın inanmayın. www. sitesinde bedava film indirebileceğiniz bi arkadaşınızdan geliyor halbuki onun şifresini çalan bi program tarafından gönderiliyor…

ARKADAŞ DİKKAT EDİN MSNDEN YAYILAN BU YAZI TAMAMEN SAHTEDİR VE SİZİN CEP NUMARANIZI ALARAK KONTÖRLERİNİZİ ÇALMAK İÇİN KULLANIYOR DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , ,

www.filminndir.info VİRÜSÜ

No Comments »

MSNinden gelen bu yazıya sakın inanmayın. www. sitesinde bedava film indirebileceğiniz bi arkadaşınızdan geliyor halbuki onun şifresini çalan bi program tarafından gönderiliyor…

Film İndirme Yalanıyla insanların kontürünü çalan bir site daha. www..info DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , ,
Etiketler: , , , , ,

www.kontorsitesi.info Virüsü

No Comments »

Msn tuzağı devam ediyor.. 

Msnden arkadaşlarınızdan geldiğini sandığnız bu yazı aslında bot adı verilen bir programla binlerce kişiye anı anda gönderiliyor. Siz telefon numaranızı veripde üye olunca ise her hafta hattınızdan otomatik kontür düşüyor. Sakın böyle şeylere aldanmayın. bedava kontör yalanıyla dolandırcılık yapanlara cep numaranızı vermeyin.

Msnden herekese giden yazı şu şekilde:

ya bi site buldum oyunu kazanınca tam 250 kontür veriyolar   oyun çok kolay…ben kazandım herkese soluyom.. sitenin adresi bu www.kontorsitesi.info
tıkla buna sende kazan   www.kontorsitesi.info

Tamamen kontörlerini çalmak için gönderilen bu yazı gibi daha önce yüzlerce site çıktı ve aynı yazıları gönderdi.. Siz siz olun kontör tuzaklarına inanmayın diye birşey olmadıgının artı farkına varın..

En yakınımızdaki arkadaşlarımız dahi yalanına inanıp üye oluyor ve bu yüzden kontörlerini dolandırıcılaar çaldırmamak için hattını kapatanlar bile oluyor.

Etiketler: , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , ,

www.kontorsitesi.info

6 Comments »

Bir daha

www. sitesi hakkında msnden yazı geliyorsa bilinki bunu arkadaşınız değil arkadaşınızın MSNine giren bir yazılım tarafından gönderiliyor. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , ,









keyword: ar/uyarilar onlemler
ar/uyarilar+onlemler










güleç oyunİllere göre milletvekili listeleri