www.drmsn.net Virüsü

26 Comments »

Arkadalar sakın bu siteye giri msn adresinizi vermeyin.

Yoksa sizde bir dolandırıcılıgın kurbanı olabilirsiniz. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , ,

http://dedektor.pdg.pl msn Virüsü

1 Comment »

http://dedektor.pdg.pl diye sahte bir site açmışlar. Ve bu sayede insanların msn şifrelerini çalarak para kazanıyorlar. Nasılmı derseniz? DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , ,

www.msnsahipleri.info MSNDE Kimse Kaçamıyor

6 Comments »

Bu site msn şifrenizi çalarak MSN listenizdeki arkadaşlarınızada aynı mesajı yolluyor. Öncelikle amacı herkesin MSN şifresini elde etmek. Daha sonra DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.msnaraclari.info

4 Comments »

“www.msnaraclari.info ile MSNde engelleyenleri yada silenleri görebiliyormuşsun ;)

Girmemeniz veya girseniz bile MSN ŞİFRENİZİ VERMEMENİZ gereken bir site daha.

Çünkü Kesinlikle bu siteye MSN şifrenizi girdiğinizde, MSN şifreniz çalınır ve msn listenizdeki arkadaşlarına saçma sapan reklamlar, virüsler ve dolandırıcılık amaçlı gönderilen sahte bedava kontör siteleri ile ilgili linkler gönderilir.

EĞER GERÇEK MSN ENGELLEYENLERİ GÖSTEREN VİRÜSSÜZ BİR SİTE İSTİYORSANIZ BURAYA TIKLAYIN

Daha öncede msnlistem.info , msntakip.info , takib-ediyorlar.info gibi saçma sapan siteler yaptılar ve milletin şifrelerini çaldırlar. Bu yollar ile insanları dolandırdılar.

Uyarıyorunm arkdaşlar MSNden gelen site linklerine tıklamadan önce bunu senmi gönderdin diye arkadaşınıza sorunuz. Aynı arkadaşınızın samimiyetiyle gönderilmiş gibi görünen bu yazılar daha öncede o arkadaşınızın bilgisayarına bulaşan virüsden veya MSN şifresini çalan başka bir site tarafından gönderiliyor.

MSN den gelen yazı şöyle:

” www.msnaraclari.info ile MSNde engelleyenleri yada silenleri görebiliyormuşsun ;)

Eğer sizden arkadaşlarınıza MSNden bu yzı gidiyorsa yapmanız gereken şey şifrenizi değiştirmek. Aksi takdirde bir çok dolandırıcılığa istemediğiniz halde alet olursunuz.

Etiketler: , , , , , , , , , , , ,

http:// www.takib-ediyorlar.info /a52ce Virüsü

No Comments »

Uydudan birini takip edildiğini söylerek MSN şifrenizi çalan ve tüm arkadaşlarınıza MSN virüsleri gönderen bir mail daha ortalıkda dolaşıyor.

SAKIN BÖYLE ŞEYLERE İNANMAYIN. HİÇ BİR SİTEYE MSN ŞİFRENİZİ VERMEYİN.

Virüsün yayılma sistemi bu. Siteye msn şifreni girince istediğin arkadaşını uydudan takip edebileceğini söylüyor. veya sizi takip edebilecekelri görebileceğini söylüyor.. Bu tarz safsatalara inanmayalim arkadaşlar. Hepsi sahte aldatmacalardır. ŞİFRENİZİ ÇALARAK ARKADAŞLARINA VİRÜS GÖNDERMEK VEYA REKLAM AMAÇLI SPAM YAPMAK İÇİN KULLANIYORLAR…

Yazının metni şöyle:

“soylediklerimi sakin hafife alma. ip adresin ile uydudan yerin takip ediliyorlar.

bunu msn listendeki arkadaslarindan biri yapiyor. hangi arkadasin oldugunu anlamak icin

HEMEN TIKLA: http://www.takib-ediyorlar.info/a52ce”

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

www.konturburda.info diye bir site var

26 Comments »

Bu siteye sakın inanmayın. MSN yayılan bu tarz siteler kontörlernizi çalmakdan başka hiç bir şeye yaramıyor. Daha öncede belirtttiğimiz kontör tuzağı olan sitelerden hiç bir farkı yok!.

Siteye üye olursanız her hafta hattınızdan tam 50 kontör düşmektedir. yani aylık 200 kontör buda ortalama 35 ytl civarı dolandırılmanız demek. böyle şeylere kesinlikle inanmayın. Tabiki dolandırılmak istemiyorsanız.

MSNden gelen yazı şöyle:

” www.konturburda.info diye bir site var. mp3, oyun, müzik şarkı ne ararsan var. yeni eğlencem burası :)

DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , ,
video izle İndir |makale