Arkadalar sakın bu siteye giri msn adresinizi vermeyin.
Yoksa sizde bir dolandırıcılıgın kurbanı olabilirsiniz. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Arkadalar sakın bu siteye giri msn adresinizi vermeyin.
Yoksa sizde bir dolandırıcılıgın kurbanı olabilirsiniz. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Bu msn dolandırıcılıklarından kurtulamadık . Devlet birşey yapmadıgı sürecede kurtulamıyacağız galiba.
MSN de şimdide bedava müzik indiriyorum diye bir yazı geliyor DEVAMINI OKUYUNUZ»
Bu site msn şifrenizi çalarak MSN listenizdeki arkadaşlarınızada aynı mesajı yolluyor. Öncelikle amacı herkesin MSN şifresini elde etmek. Daha sonra DEVAMINI OKUYUNUZ»
“www.msnaraclari.info ile MSNde engelleyenleri yada silenleri görebiliyormuşsun
”
Girmemeniz veya girseniz bile MSN ŞİFRENİZİ VERMEMENİZ gereken bir site daha.
Çünkü Kesinlikle bu siteye MSN şifrenizi girdiğinizde, MSN şifreniz çalınır ve msn listenizdeki arkadaşlarına saçma sapan reklamlar, virüsler ve dolandırıcılık amaçlı gönderilen sahte bedava kontör siteleri ile ilgili linkler gönderilir.
Daha öncede msnlistem.info , msntakip.info , takib-ediyorlar.info gibi saçma sapan siteler yaptılar ve milletin şifrelerini çaldırlar. Bu yollar ile insanları dolandırdılar.
Uyarıyorunm arkdaşlar MSNden gelen site linklerine tıklamadan önce bunu senmi gönderdin diye arkadaşınıza sorunuz. Aynı arkadaşınızın samimiyetiyle gönderilmiş gibi görünen bu yazılar daha öncede o arkadaşınızın bilgisayarına bulaşan virüsden veya MSN şifresini çalan başka bir site tarafından gönderiliyor.
MSN den gelen yazı şöyle:
” www.msnaraclari.info ile MSNde engelleyenleri yada silenleri görebiliyormuşsun
”
Eğer sizden arkadaşlarınıza MSNden bu yzı gidiyorsa yapmanız gereken şey şifrenizi değiştirmek. Aksi takdirde bir çok dolandırıcılığa istemediğiniz halde alet olursunuz.
Uydudan birini takip edildiğini söylerek MSN şifrenizi çalan ve tüm arkadaşlarınıza MSN virüsleri gönderen bir mail daha ortalıkda dolaşıyor.
SAKIN BÖYLE ŞEYLERE İNANMAYIN. HİÇ BİR SİTEYE MSN ŞİFRENİZİ VERMEYİN.
Virüsün yayılma sistemi bu. Siteye msn şifreni girince istediğin arkadaşını uydudan takip edebileceğini söylüyor. veya sizi takip edebilecekelri görebileceğini söylüyor.. Bu tarz safsatalara inanmayalim arkadaşlar. Hepsi sahte aldatmacalardır. ŞİFRENİZİ ÇALARAK ARKADAŞLARINA VİRÜS GÖNDERMEK VEYA REKLAM AMAÇLI SPAM YAPMAK İÇİN KULLANIYORLAR…
Yazının metni şöyle:
“soylediklerimi sakin hafife alma. ip adresin ile uydudan yerin takip ediliyorlar.
bunu msn listendeki arkadaslarindan biri yapiyor. hangi arkadasin oldugunu anlamak icin
HEMEN TIKLA: http://www.takib-ediyorlar.info/a52ce”
Nedir bizim bu MSN virüsünden çektiğimiz…
Ünlü virüsümüzün bir yazısı daha
“www.bedavamuzik.info Yeni şarkıları mp3leri indirdiğim bir site burası. 2.adımda indirip dinleyebiliyosun.
gir bak bence temiz virüssüz
”
Bu yazı geliyorsa bilinki ardaşınızın bilgisayarındaki msn virüsüden geliyor.Kesinlikle inanmayın o sitede virüs yok ama kazık var daha önceki yazılarımızdada hesapladığımız gibi ayda 200 kontör yani 32 ytl civarı dolandırılıyorsunuz hemde..
Üye olduğunuzda her hafta otomati k olarak 50 kontorunuz hattınızdan DEVAMINI OKUYUNUZ»