www.HediyeLerImQ.net 100 kontör yükle benden

No Comments »

Yeni bir dolandırıcı site daha

Gün geçmiyorki yeni dolandırıcılar türemesin. Sahte iletilerimize bir yeni dolandırıcı site daha eklendi. Aşşağıdaki ileti size bir arkadaşınızdan geliyorsa sakın dikkate almayın.

” *100 kontörü yükle benden ;) ivdkr

www. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , ,

www.herkese100kontor.com Virüsü

2 Comments »

KAZIKLANMAMAK İÇİN OKUYUN: TUZAĞI

Bu siteye üye olduğunuzda  hattınızdan her hafta 50 kontör gidiyor. Bu siteler dolandıcı sakın internette böyle tuzaklara inanmayın.

Kimse kimseye bedavaya kontör vermez.. Bu tarz şeyler verecek sitelere inanmayın. Daha öncede binlerce böyle site açıldı. Kimseye gitmeyen bu kontörler her üye olan kişiye aylık 200 kontöre mal oldu..

Msnde arkadaşlarınızdan geldiğinü sandığınız yazı aslında arkadaşınızın şifresini çala programlar tarafından gönderiliyor. ileti şöyle

hahaha   bu siteden 2 kere soru cevapladim 2sinde de 100 kontor geldi   acayip kontor dagitiyorlar
hahaha   bu siteden 2 kere soru cevapladim 2sinde de 100 kontor geldi   acayip kontor dagitiyorlar http://www. virüsü

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.gelkazan.info Sevgililer Günü Virüsü

6 Comments »

MSNden sevgililer gününde vereceğini söyleyen bir yazı geliyorsa sakın aldanmayın.

Arakadaşınızdan geldiğini sandığınız bu yazı aslında arkadaşınızın şifresini çalan bir  site tarafından otomatik olarak gönderiliyor.

Buraya telefon numaranızı girdiğiniz takdirde eğer mesajla gelen şifreyide girerseniz hattınızdan her hafta 50 kontör düşüyor.. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.krizeinat.info bedava kontör tuzagı

5 Comments »

Yeni virusu :  tuzagı

Arkadalar bu siteye kesinlikle giri uye olmayın kontör dagıtıyoruz diye kandırıp girdiginiz telefon numarasından herhafta 50 kontör çalıyorlar.

su sekilde:

ya www.krizeinat.info diye bi site var, kriz falan dinlemeden kontür dağıtıyolar millete. ama saolsunlar sayelerinde kontre para vermiyorum ne zamandır :D

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

www.kazandiransite.info Bedava Konuş

5 Comments »

Bayramda tuzağı devam ediyor DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

http://www.kazandiransite.info

41 Comments »

Yeni bir tuzağı daha. hırsızları tekrar atakta. şifresini çaldıkları insanların listesindeki arkadaşlarına msnden sahte bir ileti gönderiyor. Bu iletilerden biride  kazandiransite.info . bu siteye girip üye oldugunuzda herhafta hattınızdan 50 kontör düşüyor. Böyle tuzaklara inanmayın.

DOLANDIRILMAK İSTEMİYORSANIZ BU GİBİ KONTÖR SMS DİYEN SAHTE SİTELERE TELEFON NUMARANIZI VERMEYİN DEVAMINI OKUYUNUZ»

www.konturburda.info Dolandırıcılığı

8 Comments »

www.konturburda.info hala dolandırıcılığa devam ediyor. Üye olan herkesin her hafta düzenli olarak 50 kontörünü çalmaya devam ediyor. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.100kontorhediye.com

15 Comments »

Bu virüslerinden spamlarından bıktık artık her geçen gün yeni bir spam çıkıyor.

Arkadaşlar kesinlikle inanmayın bu tarz sahte sitelerine hepsi sizin kontörlerinizi çalmak için kurulumuş olan  sahte siteler.

Üye olursanız Her hafta 50 kontörünüz düşüyor tam olarak. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.gelkazan.info Virüsü

29 Comments »

Bu sahte sitelerden bıktık artık. Resmen utanmadan dolandırıcılık yapıyorlar. Yüz yükle diye den yazı geliyor. Siteye girip eğer üye olursanız HER HAFTA 50 KONTÖR DOLANDIRILIYORSUNUZ. Buiptal etmeddiğiniz süre bu bedel her HAFTA düşüyor. Kazık yememek için diyen sitelere inanmayın ve kesinlikle CEP Telefonunuz ile üye olmayın.

Msn den gelen yazı şöyle:

bayram şekeri gibi yükledim şimdi :D gir 100 kontörde sen yükle ;) DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kontöre para vermemenin yolunu buldum www.cepimde.info 100 kontörümü aldım ben www.cepimde.info

13 Comments »

Daha önceki yazımdada açıkladığım dolandırıcı sitemsnden yeni bir yazı göndererek insanları kandırmaya devam ediyor. yeni gelen yazı şöyle:

“kontöre para vermemenin yolunu buldum   100 kontörümü aldım ben  

Bu tarz sitelere inanmamanız gerektiğini defalarca anlatmıştım. Tekrar söylüyorum. Bu ve bunun gibi sitelere üye oldugunuzda her hafta hattınızda otomatik olarak 50 kontür düşüyor. Yani ayda 200 kontö, 36 ytl civarı dolandırılıyorsunuz. DEVAMINI OKUYUNUZ»

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

www.cepimde.info Virüsü

39 Comments »

Msnden gelen sahte yazılardan birisi daha. Bu tarz sitelere inanmamanız gerektiğini defalarca yazdım ama buna rağmen yorumlara bile ekliyorlar kontor istiyorum diye…

cepinde.info ve diğer sitelerine inanırsanız haftalık 50 aylık 200 düşüyor. Yani ortalama 36YTLdolandırılıyorsunuz.

NOT: KİMSE KİMSEYE BİŞEY VERMEZ. DÜNYA ÇIKAR DÜNYASI…

HİÇ BİR SİTEYE CEP NONUZ İLE ÜYE OLMAYIN.. KAZIKLANIRSINIZ..

MSNden gelen yazımız şöyle: DEVAMINI OKUYUNUZ»

www.hediyeniyukle.info

4 Comments »

Msnde tuzaklarından biri daha!…

Msninizde böyle bir yazı geldiğinde bilinki bu arkadaşınızın bilgisayarındaki virüsden geliyor. Aslında spy demek daha dogru!..

Bu tarz sitelere boşuna girmeyin. Kimse kimseye bedavaya bişey vermiyor hele kontoru bedavaya hiç vermiyor.

Bu siteye üye oldgunuzda her hafta 50 kontörünüz hattınızdan otomatik düşüyor…yani ayda 200 kontor ortalama 33 ytl ayda kazıklanıyorsunuz…

BEDAVA KONTÖR YALANDIR!… DOLANDIRICILIKTIR DEVAMINI OKUYUNUZ»

keyword: bedava 100 kontor
bedava+100+kontor

güleç oyunİllere göre milletvekili listeleri