Bir msn dolandırıcılıgı daha..
Arkadaşnızdan geldiğini sandıgınız bu linkler ve yazılar aslında arkadaşınızdan gelmiyor. Arkadaşınızın msn şifresini çalan programlar ile otomatik gönderiliyor.
www.herkeskontoryuklesin.info gibi sitelere üye oldugunuzda haftalık olarak cebinizden DEVAMINI OKUYUNUZ»
KAZIKLANMAMAK İÇİN OKUYUN: KONTÖR TUZAĞI
Bu siteye üye olduğunuzda hattınızdan her hafta 50 kontör gidiyor. Bu siteler dolandıcı sakın internette böyle tuzaklara inanmayın.
Kimse kimseye bedavaya kontör vermez.. Bu tarz bedava şeyler verecek sitelere inanmayın. Daha öncede binlerce böyle site açıldı. Kimseye gitmeyen bu kontörler her üye olan kişiye aylık 200 kontöre mal oldu..
Msnde arkadaşlarınızdan geldiğinü sandığınız yazı aslında arkadaşınızın şifresini çala programlar tarafından gönderiliyor. ileti şöyle
hahaha bu siteden 2 kere soru cevapladim 2sinde de 100 kontor geldi acayip kontor dagitiyorlar http://www.herkese100kontor.com
hahaha bu siteden 2 kere soru cevapladim 2sinde de 100 kontor geldi acayip kontor dagitiyorlar http://www.herkese100kontor.com www.herkese100kontor.com virüsü
MSNden sevgililer gününde bedava kontör vereceğini söyleyen bir yazı geliyorsa sakın aldanmayın.
Arakadaşınızdan geldiğini sandığınız bu yazı aslında arkadaşınızın MSN şifresini çalan bir site tarafından otomatik olarak gönderiliyor.
Buraya telefon numaranızı girdiğiniz takdirde eğer mesajla gelen şifreyide girerseniz hattınızdan her hafta 50 kontör düşüyor.. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: 100 Kontör, 100 kontör şifresi indir, 1000 Kontör, aveaya bedava 100 kontör, Bedava 100 Kontör, Bedava 250 Kontör, bedava kontör, bedava kontör kazığı, bedava kontör şifresi, bedava kontör yükle, beleş, beleş kontör, cepimde.info, gelkazan.info, kontör, Kontör burda, msn virüsü, msn virüsünü silmek, msn virüsünü temizlemek, saolsun bu site sayesinde artık kontör, sevgililer günü virüsü, sevgililer gününde bedava kontör, türkcelle bedava 100 kontör, ücretsiz kontör yükle, Uyarılar Önlemler, Virüsler, Virüsü silme, vodafona bedava 100 kontör, www.gelkazan.infowww.konturburda.info hala dolandırıcılığa devam ediyor. Üye olan herkesin her hafta düzenli olarak 50 kontörünü çalmaya devam ediyor. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: 100 Kontör, 100 kontör şifresi indir, 1000 Kontör, 100kontorhediye-com, aveaya bedava 100 kontör, Bedava 100 Kontör, Bedava 250 Kontör, bedava kontör, bedava kontör kazığı, bedava kontör şifresi, bedava kontör yükle, beleş, beleş kontör, cepimde.info, gelkazan.info, kontör, Kontör burda, msn virüsü, msn virüsünü silmek, msn virüsünü temizlemek, türkcelle bedava 100 kontör, ücretsiz kontör yükle, Uyarılar Önlemler, Virüsler, Virüsler, Virüsü silme, vodafona bedava 100 kontör, www.100kontorhediye.com, www.100kontürhediye.com, www.cebimde.info, www.cepimde.info, www.cepimde.info saolsun bu site sayesinde artık kontör, www.gelkazan.infoBu MSN virüslerinden spamlarından bıktık artık her geçen gün yeni bir spam çıkıyor.
Arkadaşlar kesinlikle inanmayın bu tarz sahte kontör sitelerine hepsi sizin kontörlerinizi çalmak için kurulumuş olan sahte siteler.
Üye olursanız Her hafta 50 kontörünüz düşüyor tam olarak. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: 100 Kontör, 100 kontör şifresi indir, 1000 Kontör, 100kontorhediye-com, aveaya bedava 100 kontör, Bedava 100 Kontör, Bedava 250 Kontör, bedava kontör, bedava kontör kazığı, bedava kontör şifresi, bedava kontör yükle, beleş, beleş kontör, cepimde.info, gelkazan.info, kontör, Kontör burda, msn virüsü, msn virüsünü silmek, msn virüsünü temizlemek, türkcelle bedava 100 kontör, ücretsiz kontör yükle, Uyarılar Önlemler, Virüsler, Virüsler, Virüsü silme, vodafona bedava 100 kontör, www.100kontorhediye.com, www.100kontürhediye.com, www.cebimde.info, www.cepimde.info, www.cepimde.info saolsun bu site sayesinde artık kontör, www.gelkazan.infoBu sahte sitelerden bıktık artık. Resmen utanmadan dolandırıcılık yapıyorlar. Yüz kontör yükle diye MSN den yazı geliyor. Siteye girip eğer üye olursanız HER HAFTA 50 KONTÖR DOLANDIRILIYORSUNUZ. Buiptal etmeddiğiniz süre bu bedel her HAFTA düşüyor. Kazık yememek için BEDAVA diyen sitelere inanmayın ve kesinlikle CEP Telefonunuz ile üye olmayın.
Msn den gelen yazı şöyle:
“bayram şekeri gibi 100 kontör yükledim şimdi
www.gelkazan.info gir 100 kontörde sen yükle
” DEVAMINI OKUYUNUZ»
kontöre para vermemenin yolunu buldum www.cepimde.info 100 kontörümü aldım ben www.cepimde.info
13 Comments »Daha önceki yazımdada açıkladığım dolandırıcı site “cepimde.info” msnden yeni bir yazı göndererek insanları kandırmaya devam ediyor. yeni gelen yazı şöyle:
“kontöre para vermemenin yolunu buldum www.cepimde.info 100 kontörümü aldım ben www.cepimde.info “
Bu tarz sitelere inanmamanız gerektiğini defalarca anlatmıştım. Tekrar söylüyorum. Bu ve bunun gibi sitelere üye oldugunuzda her hafta hattınızda otomatik olarak 50 kontür düşüyor. Yani ayda 200 kontö, 36 ytl civarı dolandırılıyorsunuz. DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: 100 Kontör, 100 kontör şifresi indir, 1000 Kontör, aveaya bedava 100 kontör, Bedava 100 Kontör, Bedava 250 Kontör, bedava kontör, bedava kontör kazığı, bedava kontör şifresi, bedava kontör yükle, beleş, beleş kontör, cepimde.info, kontör, Kontör burda, msn virüsü, msn virüsünü silmek, msn virüsünü temizlemek, türkcelle bedava 100 kontör, ücretsiz kontör yükle, Uyarılar Önlemler, Virüsler, Virüsler, Virüsü silme, vodafona bedava 100 kontör, www.cebimde.info, www.cepimde.info, www.cepimde.info saolsun bu site sayesinde artık kontörMsnden gelen sahte yazılardan birisi daha. Bu tarz sitelere inanmamanız gerektiğini defalarca yazdım ama buna rağmen yorumlara bile ekliyorlar kontor istiyorum diye…
cepinde.info ve diğer kontör sitelerine inanırsanız haftalık 50 kontör aylık 200 kontör düşüyor. Yani ortalama 36YTLdolandırılıyorsunuz.
NOT: KİMSE KİMSEYE BEDAVA BİŞEY VERMEZ. DÜNYA ÇIKAR DÜNYASI…
HİÇ BİR SİTEYE CEP NONUZ İLE ÜYE OLMAYIN.. KAZIKLANIRSINIZ..
MSNden gelen yazımız şöyle: DEVAMINI OKUYUNUZ»
Etiketler: 100 Kontör, 100 kontör şifresi indir, 1000 Kontör, aveaya bedava 100 kontör, Bedava 100 Kontör, Bedava 250 Kontör, bedava kontör, bedava kontör kazığı, bedava kontör şifresi, bedava kontör yükle, beleş, beleş kontör, cepimde.info, kontör, Kontör burda, msn virüsü, msn virüsünü silmek, msn virüsünü temizlemek, türkcelle bedava 100 kontör, ücretsiz kontör yükle, Uyarılar Önlemler, Virüsler, Virüsler, Virüsü silme, vodafona bedava 100 kontör, www.cebimde.info, www.cepimde.info, www.cepimde.info saolsun bu site sayesinde artık kontör“www.hemen100kontor.com” a üye olursanız ÜCRETSİZ 100 kontör kazancağınızı söylüyorlar..
Doğrumu sizce? Bence yanlış…yalan vs…
Oradan yüz kontor kazanmak için en az 2 ay abone olmanız ve her hafta en az 1 içerik indirmeniz gerekmekdedir.
bununda maliyeti şöyle haftalık üyelik bedeli 50 kontör 2 ayda yapar 400 kontör. İçerik fiyatları 12 kontor ile 108 kontor arasında en Ucuzundan indirdik diyelim maliyeti 96 kontör.
Toplamda 496 kontör harcarsanız o sitede size vereceği 100 kontordür. Yani 396 kontör kazıklanmış olursunuz..
BEDAVA 100 KONTÖR YALANLARINA İNANMAYIN.. ÜYE OLMADAN ÖNCE MUTLAKA AÇIKLAMALARI OKUYUNUZ!…
SONUÇ OLARAK BEDAVA 100 KONTÖR YALANDIR KİMSE KİMSEYE BEDAVA BİRŞEY VERMEZ!…
Etiketler: 100 kontör şifresi indir, aveaya bedava 100 kontör, bedava, Bedava 100 Kontör, Bedava 250 Kontör, bedava 500 sms, bedava kontör, bedava kontör kazığı, bedava kontör şifresi, bedava kontör yükle, bedava sms, beleş kontör, cebin.de, cepmaster, flycell, kazık, kontör, kontör şifreleri, ringofon, türkcelle bedava 100 kontör, ücretsiz kontör yükle, Uyarılar, Uyarılar Önlemler, vodafona bedava 100 kontör, yalanlarkeyword: 100 kontor sifresi indir
100+kontor+sifresi+indir